Se videoer, hvor jeg svarer på typiske spørgsmål om parterapi og psykoterapi

 

 

Terapi er ikke bare snak. I både parterapi og individuel terapi tilbyder jeg helt konkrete og direkte brugbare redskaber og øvelser, så det, vi snakker om i terapien, slår rødder i hverdagslivet hjemme. Du / I får redskaberne i hånden, eller jeg sender dem pr. maiI.

 

 

“Du er en helt anden, end da vi mødtes!” “Jeg kan ikke li’ den person, jeg er blevet i parforholdet med dig.” “Hverdagen er blevet leverpostej, vi har glemt hinanden.” I parterapien undersøger I, hvad der skaber afstand og frustration i forholdet, men Igør meget mere end det. I (gen)finder også parforholdets styrker, og sammen med mig arbejder I med at vriste jer fri af gamle mønstre og få bedre vaner i parforholdets hverdag.

 

 

Myter er der nok af om parterapi. Denne video fortæller, hvad I kan forvente af første samtale, så klik her og tjek dine fordomme af …

 

 

Denne video handler om om tre former for jalousi i parforholdet. Jalousi er en helt naturlig følelse, men den kan være et helvede at leve med i et parforhold. For at tæmme den, er det vigtigt at finde ud af, hvad jalousien kommer af.

 

Sæt dig bag rattet i dit liv i stedet for bagsædet. Tit skal der en form for krise til i livet, for at vi slår autopiloten fra og griber chancen for at udvikle os personligt og blive et mere helt menneske. Nogle gange kræver det dog terapi at skubbe sig selv i den rigtige retning – bort fra tænkning, depression, angst eller en følelse af meningsløshed.

 

 

Når utroskab rammer et parforhold, opleves den ofte som det ultimative svigt – som at tæppet pludselig rives væk under alt, hvad man troede var ægte og trygt i tilværelsen. Måske har man altid sagt til sig selv, at sker DET, så afslutter man parforholdet med det samme. Verden ser dog anderledes ud, når man står midt i realiteterne. Nogle par formår faktisk at gå igennem en utroskabskrise sammen og opbygge et stærkere Parforhold Version 2.0.

 

I forelskelsesfasen oplever de fleste par, at de “selvantænder” seksuelt, men senere i parforholdet kan sex blive en varm kartoffel, som det er svært og konfliktfyldt at snakke om. I parterapi giver jeg jer konkrete værktøjer til at snakke om sex derhjemme på en respektfuld og tryg måde. Denne video handler om nogle af de almindelige seksuelle showstoppere