Parterapi for jer, der bor i Vejle-området

Hvis du/I bor i eller omkring Vejle, er der ukompliceret at få gang i parterapi hos mig. Som parterapeut i Kolding har jeg mange par i parterapi fra nabokommuner som Fredericia, Vejle, Esbjerg, Billund,, Vejle, Middelfart, Vejen, Haderslev og Aabenraa.

Læs mere om, hvad jeg kan tilbyde inden for parterapi

Mine lokaler ligger i et lokalefællesskab, som jeg deler med tre psykologer.

med tre Lokalerne er centralt beliggende i Koldings midtby – kun 200 meter fra banegården, hvor der er glimrende togforbindelser til fx Fredericia, Vejen, Esbjerg, Lunderskov, Brørup, Vejen, Vejle, Horsens, Middelfart, Vamdrup og Vojens. Fra den nærliggende Kolding Busterminal er der forbindelser ti bl.a. Haderslev, Børkop, Christiansfeld, Taps, Jels og Hejlsminde.

Kommer I i bil, er der glimrende parkeringsmuligheder lige ved døren bag min psykoterapeut- og parterapeut klinik i Jernbanegade i Kolding.

Læs mere om alt det praktiske om det at gå i parterapi eller psykoterapi på denne del af min hjemmeside. 

Parterapi kan være en løsning i disse situationer:

  • Vi får ikke dyrket tosomheden – det hele går op i arbejde, børn og praktiske gøremål. Vi savner nærhed, romantik, sex og gode snakke. Alt det, vi havde i begyndelsen. Hvis vi ikke gør noget ved det, glider vi bare længere og længere fra hinanden.
  • Vi skændes oftere og oftere, vi misforstår hinanden og tror ting om hinanden, som slet ikke passer. Vi kan bare ikke snakke stille og roligt om tingene, uden at det ender i et nyt skænderi.
  • Vi er begge konfliktsky, og særligt når det handler om vores sexliv, danser vi rundt om den varme grød. Vi tier stille for at undgå konflikter og sårede følelser, men vi bliver bare mere og mere indesluttede begge to.
  • Én af os har været utro eller har haft en kontakt, som får den anden til at føle sig voldsomt svigtet og dybt såret. Vi har prøvet at reparere det, men det går i hårdknude.
  • Vi er en sammenbragt familie. I begyndelsen var det nyt og spændende for alle. Men nu eksploderer de sårede og vrede følelser, når vi prøver at snakke med hinanden om børneopdragelsen. Og det med vores eks’er er heller ikke altid lige nemt!
  • Vi er slet ikke i tvivl om, at vi elsker hinanden, og vi har det grundlæggende godt det meste af tiden. Men vi har begge noget bagage med ind i parforholdet fra opvæksten eller tidligere parforhold – en rygsæk af sårethed, vrede, jalousi eller andet, som skaber kuldefronter imellem os.

Læs mere her:

Er du/I i tvivl, så bestil enten:

  • En forsamtale på 30 min, pris 540 kr. Eller:
  • En hel første samtale, pris 1.280 for 5 kvarter (parterapi), 1.080 kr. for 1 time (individuel terapi).