Parterapi for jer, der bor i Fredericia og omegn

Bor du i Fredericia området, er det let at komme i kvalificeret parterapi. Som parterapeut modtager jeg i mine lokaler i Kolding mange par fra nabokommunerne, bl.a. Fredericia, Middelfart, Vejle, Vejen, Billund, Esbjerg og Aabenraa.

Læs meget mere her om, hvad jeg tilbyder inden for parterapi og psykoterapi.

Nogle synes faktisk, at det er nemmere at gå til en parterapeut i en anden by – ud fra en følelse af, at det ikke kommer andre ved, at de går i parterapi. Heldigvis bliver det mere og mere almindeligt at snakke åbent om, at man arbejder udfordringer i sit parforhold , men der er stadig mange, der godt kan lide den ekstra anonymitet, som man får ved at vælge en terapeut i en by, hvor man ikke bliver genkendt.

Jeg deler klinik med tre psykologer med hver deres psykologpraksis, og på anden sal arbejder to praktiserende læger. Lokalerne er centralt beliggende i Koldings midtby – kun 200 meter fra banegården, hvor der er glimrende togforbindelser til fx Fredericia, Vejen, Esbjerg, Lunderskov, Brørup, Vejen, Vejle, Horsens, Middelfart, Vamdrup og Vojens. Fra den nærliggende Kolding Busterminal er der forbindelser ti bl.a. Haderslev, Børkop, Christiansfeld, Taps, Jels og Hejlsminde.

Kommer I i bil, er der glimrende parkeringsmuligheder lige ved døren bag min psykoterapeut- og parterapeut klinik i Jernbanegade i Kolding.

Læs mere om alt det praktiske om det at gå i parterapi eller psykoterapi på denne del af min hjemmeside. 

Parterapi kan være en løsning i disse situationer:

  • Vi får ikke dyrket tosomheden – det hele går op i arbejde, børn og praktiske gøremål. Vi savner nærhed, romantik, sex og gode snakke. Alt det, vi havde i begyndelsen. Hvis vi ikke gør noget ved det, glider vi bare længere og længere fra hinanden.
  • Vi skændes oftere og oftere, vi misforstår hinanden og tror ting om hinanden, som slet ikke passer. Vi kan bare ikke snakke stille og roligt om tingene, uden at det ender i et nyt skænderi.
  • Vi er begge konfliktsky, og særligt når det handler om vores sexliv, danser vi rundt om den varme grød. Vi tier stille for at undgå konflikter og sårede følelser, men vi bliver bare mere og mere indesluttede begge to.
  • Én af os har været utro eller har haft en kontakt, som får den anden til at føle sig voldsomt svigtet og dybt såret. Vi har prøvet at reparere det, men det går i hårdknude.
  • Vi er en sammenbragt familie. I begyndelsen var det nyt og spændende for alle. Men nu eksploderer de sårede og vrede følelser, når vi prøver at snakke med hinanden om børneopdragelsen. Og det med vores eks’er er heller ikke altid lige nemt!
  • Vi er slet ikke i tvivl om, at vi elsker hinanden, og vi har det grundlæggende godt det meste af tiden. Men vi har begge noget bagage med ind i parforholdet fra opvæksten eller tidligere parforhold – en rygsæk af sårethed, vrede, jalousi eller andet, som skaber kuldefronter imellem os.

Læs mere her:

Hvordan finder vi ud af, om parterapi er noget for os? Er du/I i tvivl, så bestil enten:

  • En forsamtale på 30 min, pris 540 kr. Eller:
  • En hel første samtale, pris 1.280) for 5 kvarter.