Parterapi for jer, der bor i Middelfart Kommune

Det er enkelt at komme i parterapi eller psykoterapi, hvis I bor i Middelfart-området.  Transportforbindelserne med tog, bil og bus kører næsten til døren. Der er faktisk mange, der vælger at gå i parterapi eller psykoterapi i en anden by eller kommune, end dér, hvor de bor. Som parterapeut i Kolding modtager jeg mange par og individuelle klienter fra bl.a. disse nabobyer: Vejle, Middelfart, Billund,Aabenraa, Fredericia, Vejen, Horsens og Esbjerg.

Her kan du få mere at vide om parterapi

Her kan du få mere at vide om individuel psykoterapi

Er det lettere at gå i til en parterapeut i en naboby? Det er der i hvert fald nogle, der synes. De ønsker ikke, at andre i deres lokalområde skal vide, at de arbejder med noget privat som deres parforhold, selv om tabuet omkring parterapi faktisk er på vej retur

En anden mulighed, hvis man bor langt fra parterapeuten, er Skype-terapi el. lign. Læs mere om det her: 

Lidt om mine lokaler: Jeg er i klinikfællesskab med tre psykologer, og på etagen ovenover arbejder to læger.

Parkering er bestemt ikke noget problem: Lige bag “min” bygning er der en stor P-plads, som også deles af ørelæge, Arbejdernes Landsbank, Netto m.fl.

Kolding Banegård er nærmest nabo, og går man lidt længere, er man ved Kolding Busterminal. Der er altså nem forbindelse til fx Lunderskov, Middelfart, Vejen, Horsens, Esbjerg, Vamdrup, Vojens, Haderslev, Aabenraa, Brørup, Børkop, Billund, Hejlsminde og Christiansfeld.

Kommer I i bil, er der glimrende parkeringsmuligheder lige ved døren bag min psykoterapeut- og parterapeut klinik i Jernbanegade i Kolding.

Mere om beliggenheden, forbindelser, parkering m.m. ved min klinik for psykoterapi og parterapi kan du læse her:

Hvorfor vælge parterapi? Her er nogle typiske hovedbegrundelser

 • Nærheden er ved at forsvinde. Det hele er ved at gå op i hverdag, pligter og arbejde. Vi længes begge efter mere kærestetid, berøring, erotik og de gode, lange samtaler. nærhed, Vi er nødt at genfinde noget af det, hvis vi ikke skal glide fra hinanden.
 • Vi misforstår tit hinanden og kommer til at bebrejde, kritisere og afbryde hinanden i stedet for at lytte og prøve at forstå. Vi har brug for redskaber til at nå hinanden, når vi er uenige.
 • Det er svært for os at snakke sammen om konflikter, så vi får dem ikke løst. Der er nogle emner, der er særligt eksplosive, fx sex, børneopdragelse eller opgaverne i hjemmet. Når vi begge undgår konflikten,  begynder vi også at undgå nærkontakt og fortrolighed med hinanden.
 • Utroskab har lagt tilliden i parforholdet i ruiner. Vi har prøvet at reparere det, men nu er vi begge to ved at være tyndslidte og så udmattede, at vi ikke ved, hvordan vi skal holde sammen på parforholdet.
 • Mine og dine børn er blevet en konflikt i vores parforhold.
 • Mistro og jalousi fylder meget i parforholdet. Egentlig ved vi begge godt, at der ikke er grund til jalousi, men der er spøgelser fra vores fortid på spil.
 • Vreden koger for meget over i vores parforhold. Den ene eller begge har svært ved at styre temperamentet, og så bliver der sagt eller gjort sårende ting

Læs mere her

Er du/I i tvivl, så bestil enten:

  • En forsamtale på 30 min, pris 540 kr. Eller:
  • En hel første samtale, pris 1.280) for 5 kvarter.