Personlig udvikling

 


Besøg også min
Facebook-side
 FB f Logo blue 50 

 

Personlig udvikling og terapi

Terapi i Kolding, Vejle, Middelfart, Haderslev og Fredericia

At gå i individuel terapi tage sin personlige udvikling alvorligt

De fleste har en helt konkret anledning til at opsøge mig (se eksempler under menupunktet "hvorfor gå i terapi?")

Måske er det et helt aktuelt problem eller en bestemt hændelse, der har fået dig til at søge på nettet og finde denne hjemmeside? Men måske kan du også se et mønster? At det er de samme problemer, du møder igen og igen i din tilværelse? De samme problemer opstår i dine parforhold og i kontakten med andre mennesker? Du kommer igen og igen til at sidde fast i samme følelse af ensomhed, mindreværd, indestængte følelser, svigt, skyld, voldsom vrede eller sydende jalousi?

 

Terapi med udgangspunkt i dit aktuelle problem

Hvis du begynder i terapi hos mig, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dit aktuelle problem. Men du ville ikke få et blivende udbytte, hvis jeg blot lyttede og gav dig nogle gode råd med hjem. Det ville svare til at fjerne ukrudt ved at nippe stænglerne af. Kun ved at grave dybere og få de skjulte rødder med op får du for alvor redskaberne til at blive en bedre livskunstner og sætte gang i den personlige udvikling.

Det er det, jeg kan hjælpe dig med.

 

Gratis og uforpligtende forsamtale inden hvert terapiforløb

Ethvert terapiforløb hos mig begynder med en gratis og uforpligtende forsamtale på ca. 30 min. Her foregår ikke terapi. Målet med forsamtalen er, at du fortæller om dine grunde til at ønske personlig udvikling og søge terapi, og at du får et indtryk af, om du tror, vi kan arbejde sammen. På mødet fortæller jeg om, hvad jeg kan tilbyde dig i din situation. Efter formødet kan du derhjemme i ro og mag afgøre, om du ønsker at begynde i terapi hos mig.

 

Terapi er en nærværende og intens samtale

Terapien er først og fremmest en nærværende og ofte intens samtale. Jeg guider dig undervejs og sætter rammer, så terapien bliver en tryg oplevelse for dig - også når vi kommer ind på svære og konfliktfyldte områder i dit liv.

Men vi dvæler ikke unødvendigt længe ved fortiden eller ved det svære i tilværelsen. Igen og igen zoomer vi ind på det vigtigste øjeblik af dem alle: her-og-nu. Det er her, du opøver og træner evnen til at være ægte til stede og give frit udtryk for dig selv og dermed for alvor opnår personlig udvikling.

Undervejs i terapiforløbet vil du desuden få tilbudt øvelser til at tage med hjem, så du integrerer dit udbytte fra terapien i din konkrete hverdag.

 

Hør mere om terapi i Kolding, Vejle, Middelfart, Haderslev og Fredericia 

Kontakt mig i dag og hør mere om terapi i Kolding, Vejle, Middelfart, Haderslev og Fredericia på telefon 50 48 94 84.