Personlig udvikling

Klik her for at booke 
forsamtale. 
Eller ring til mig på 5048 9484

Se også min
Facebookside  FB f Logo blue 50

Personlig udvikling, terapi og psykoterapeut i Kolding

Terapi i Kolding, Vejle, Middelfart, Haderslev og Fredericia

At gå i individuel terapi er tage sin personlige udvikling alvorligt

Personlig udvikling lyder måske lidt ukonkret og selvhøjtideligt. Men det handler bare i bund og grund om at blive bedre til at være i relationer med andre på en naturlig måde, så man viser respekt og åbenhed både til sig selv og til andre mennesker. Det frigør livsglæde og energi.  

Her er et par eksepmpler på emner, man kan arbejde målrettet med i individuel psykoterapi:  

  • Møder du de samme problemer igen og igen i dine parforhold og generelt i kontakten med andre mennesker? Er det svært at få en kæreste? Eller er det svært at bevare et kærlighedsforhold, når først forelskelsen har lagt sig. Og ved du, at forklaringen selvfølgelig ikke bare er, at dine partner er kropumulig at leve sammen med. Men du kan ikke få øje på, hvad din egen andel i problemerne er? Og hvad du kan gøre ved det?
  • Eller måske er du alt for selvkritisk og tager for meget ansvar både på job og privat. Du slider for at gøre alle tilfreds, men du føler ikke, at du får det samme igen? Føler du dig mest værd i kraft af det, du kan eller gør for andre, men har svært ved at mærke selvværd og behandle dig selv med respekt og hensynsfuldhed? Har du svært ved at sige fra eller sige nej

 

klikboks flad

 

Gratis og uforpligtende forsamtale

Du har mulighed for at begynde med en gratis og uforpligtende forsamtale på ca. 30 min. Her foregår ikke terapi. Målet med forsamtalen er, at du fortæller om dine grunde til at ønske personlig udvikling og søge terapi, og at du får et indtryk af, om du tror, vi kan arbejde sammen. På mødet fortæller jeg om, hvad jeg kan tilbyde dig i din situation. Book en forsamtale  her. 

 

Terapi er en nærværende og intens samtale

Terapien er først og fremmest en nærværende og ofte intens samtale. Men det er allermest dig, der snakker. Jeg beder dig om at fortælle og stiller med mine spørgsmål skarpt på steder, som du ikke så let kommer ind til selv. Vi kortlægger sammen, hvor du uden at ville det sætter barrierer op for dig selv - og jeg guider dig til at arbejde målrettet på at fjerne de unødvendige og uhensigtsmæssige indre barrierer.

Det skal smitte af på din hverdag. For det er ikke nok at arbejde i terapien. Vi udformer sammen nogle konkrete adfærdseksperimenter, som du prøver af i din hverdags-virkelighed. Det er eksperimenter, som går uden om de gamle barrierer, så du træder nye spor og får flere positive oplevelser. Det giver erfaringsmæssigt lyst og mod på flere barriere-brud, så du efterhånden kommer til at handle meget mere i overensstemmelse med dig selv og din indre kerne. 

Det er vigtigt, at både terapien og adfærdseksperimenterne udfordrer dig, men lige så vigtigt er det, at du føler dig tryg i processen. Det snakker vi om undervejs i forløbet, så vi går frem i et tempo, der passer for dig. 

Se flere eksempler på temaer i terapi her: hvorfor gå i terapi? 

 

Kontakt din psykoterapeut i Kolding, Vejle, Middelfart, Haderslev og Fredericia her

Kontakt psykoterapeut Nils Lind i dag og hør mere om terapi i Kolding, Vejle, Middelfart, Haderslev og Fredericia på telefon 50 48 94 84.

klikboks flad


Terapi Haderslev | Terapi Vejle | Terapi Fredericia | Psykoterapeut Kolding

Nils Lind din psykoterapeut i Kolding og Trekantområdet

Psykoterapeut Nils Lind